Pomisleki


Ko zadiši po sladkorju

Zapisano pod Filmi avtor: afnaa, 20.12.2007

Priznam. Match Point sem gledala samo zaradi njega in ni mi žal, je namreč dober film, z odličnimi igralci in režijo (Woody Allen). Govori o družbenem vzponu mladeniča in strašnih posledicah njegove ambicioznosti, film pa je kot že rečeno, vreden ogleda.

“Človek, ki je rekel: “Raje bi bil srečen kot dober,” je imel globok vpogled v življenje. Ljudje se bojijo soočiti z dejstvom, da je velik del življenja odvisen od sreče in zastrašujoče je pomisliti, nad koliko stvarmi posameznik nima nadzora. Pri tenisu obstaja trenutek, ko žogica obstane na vrhu mreže. V delčku sekunde lahko pade naprej ali se vrne nazaj. Z malo sreče bo padla naprej in boste zmagali. Ali pa ne bo in boste izgubili.”

Jonathan Rhys Meyers

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na 'Ko zadiši po sladkorju'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'Ko zadiši po sladkorju'.

 1. lejaz pravi,

  21.12.2010 ob 21:41

  ekola, spet sem tu .. in spet presenečena. priznam, film je odličen, njegova igra pa takšna, da se človek vpraša .. ali sploh igra ..skratka noro ..
  zakaj sem presenečena …kje naj začnem, verjetno spet pri opravičilu, ker očitno mlajši generaciji dajem premalo ..možnosti. očitno se družim z mojo generacijo in malce starejšimi in malce mlajšimi in seveda z sinom in njegovimi vrstniki, ki pa so spet mlajši od tebe …ehja, me je zaneslo
  reči hočem, da nisem nikoli pomislila, da tako mladi ljudje pogledajo tudi kak tak film … prijetno presenečena … tnx .. še je upanje, če so mladi sedaj takšni … upanje na boljši jutri …

 2. afnaa afnaa pravi,

  22.12.2010 ob 00:14

  Vidim, da si šla gledat moje pra-pra-pra-pra objave :) dolgo je nazaj, ampak mislim, da je res še vedno eden izmed mojih top filmov!

 3. lejaz pravi,

  22.12.2010 ob 18:06

  hja sory sem pač veeeeeeeeeeeeeeeeeeelik firbec … taka sem

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.