Pomisleki


omfg

Zapisano pod Razmišljanja, misli avtor: afnaa, 26.03.2009

Tedna še ni konec, jaz pa nisem povsem prepričana ali obstaja sploh še kakšna možnost preživetja. Sploh nočem naštevati vseh prigod in nezgod tega in prejšnjega tedna. Vendar kljub temu; začnimo lepo pri začetku. Kakor se spodobi. 

1. Izprijeni manijaki so mi ukradli denarnico. Priznam, kriva sem sama. Kaj pa jo puščam vsem na ogled, kar sredi umetnih rož v McDonaldsu. Ampak vseeno; kateri čudak (ali morda bolje čudakinja) bi ukradel umazano, vsaj eno leto in pol staro denarnico, polno bacilov in bakterij, ki jo kajpajazvem kje vse vlačila raztresena, na trenutke neodgovorna oseba? Fuj in fej. Potem pusti vse dokumente kar tam sredi že kar preveč očitno umetnih rož, skupaj z bonom za malico in lip glosom. Pa ni recimo prav slednji malo bolj ekološko neoporečen, kakor pa denarnica umazana do amena?

2. Doma imam maaaaalo morje torb, tobic in torbčič. Pa mi še vedno ni dovolj. Pa so se mi že štiri do zdaj recimo utrgale, postale popolnoma nepokretne in deformirane. Je tako nemogoče narediti kvalitetno torbo, ki mi bo pripravljena služiti malo več kot pa recimo teden dni?

3. Izgubljam stvari. Od zgoraj omenjene denarnice, pa do mesečne vozovnice, ključev, ki jih na dan vsaj desetkrat nekam založim, denarja, kartic za telefon in tudi telefona samega, radirk, svinčnikov, nogavic, zvezka za biologijo, očal itd. Pa ni ironično izgubiti očala z dioptrijo? Kako pa naj jih potem najdem, slepa kot kura? To se mora enkrat že nehati!

4. Sredi kemijskega testa ti zablokira kalkulator. Je narobe nastavljen, ti pa si preprosto preveč nesposoben, da bi ga spet pravilno naslavil. Torej, kaj storiti? Prositi soseda: Čuj, daj zračunaj mi to, ker jaz ne znam nazaj v potence kalkulator nastavit. Bi mogoče? To dejansko tudi storiš. Še prej pa te zgrabi nepogrešljiva panika. Fantastično. In kako naj te vse skoraj nečloveške izgovore uporabim kot dober izgovor za morebiten prvi šus? Gospa profesor, se opravičujem, vendar sem preprosto nesposobna dobiti pozitivno oceno po štirih dneh učenja. Bi pa med drugim tudi oznananila, da ne znam uporabljati ročnega kalkulatorja. Hvala.

5. Že cel teden hodim obuta v dve različni nogavici. Ker seveda druge ne najdem. In ne, ni smešno.

6. Sovražim, če me nekdo smatra za neinteligentno ali neumno. Ko pa je povrh vsega to človek, ki v šolo pride s smučarsko jakno in je ob vsem tem strašno ponosen, da ima obute bulerje, pa je kapa polna. Ja, pa tudi sneg piše s k-jem.  In ali mi je tako nemogoče verjeti, da so števila ženskega spola in da je dve in ne dva?

7. Neznanci mi kupujejo I love Milka bonboniere. Razlaga ni potrebna. Je namreč strašljiva.

8. Zadnje tedne sem bila obupna prijateljica. Tečna, razdražljiva, egoistična, jezna, raztresena in nesramna. Tečna zaradi šole. Razdražljiva zaradi šole. Egoistična zaradi šole. Jezna zaradi šole. Nesramna pa, ker to v splošnem, vendar zelo širokem pogledu tudi sem. Zakaj sem raztresena? To šele ugotavljam. Iščem razloge. Najraje pa bi si na čelo prilepila samolepilni listek z opozorilom. Pa bi verjetno pozabila, da ga sploh imam. Sploh več ne vem kaj naj naredim in ali naj sploh kaj. Vse skupaj pripelje tako daleč, da pomešaš rojstne dneve prijateljic in pokličeš sošolko mama ali pa preprosto vprašaš na začetku ure kdaj zvoni.   

9. Resnično moram nehati zapravljati za hrano in pijačo. Pa tudi za obleke, ličila, revije, zaradi katerih se počutiš še slabše. Lahko, da si tako debel in grd ter se posledično primerješ s shiranimi modeli, ki krasijo naslovnice, ali pa si vseh teh stvari preprosto ne moreš privoščiti. Ne skrbi, vsi smo na istem.  Skratka, nehati zapravljati za stvari, ki ogrožajo moj žep in tudi življenje nasploh.

10. Pa saj ne, da sem ne vem kakšen horoskop freak. Sploh ga več ne berem, ker so tako resnično kruti. Vsi bi preživeli brez stavka: imate velik ego. Hmmm. Ko sošolka to tudi potrdi, bi se najraje pogreznila v zemljo.

11. Pogrešam božič. Pogrešam pričakovanje snega, vonj po božiču in okrašene ulice. Še samo devet mesecev.

12. Ne morem spati. Če pa mi to za kakšno urco celo uspe, pa sanjam naravnost grozljive sanje. Kako mlatim človeka, ki me hoče okrasti, vendar ga ne morem, ker je preveč suh.

Vem. Ampak, kaj naj?

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na 'omfg'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'omfg'.

 1. ettyxkitten ettyxkitten pravi,

  26.03.2009 ob 22:49

  hahahah ful dobr =D vsej vem, da nekak nisem edina ^^

 2. nevergiveup pravi,

  26.03.2009 ob 23:44

  jaz sem verjetno kakšen mesec starejši in že celo življenje nosim dve različni nogavici, ker druge nočem najti. različni sta najboljši par. smešno pa mogoče res ni…

 3. thunderstorm thunderstorm pravi,

  26.03.2009 ob 23:59

  Haha tole me je pa nasmejalo zdej :D Ja, tud štumfi :P

 4. mica mica pravi,

  27.03.2009 ob 06:18

  :-)
  z veseljem sem te prebrala.
  Všeč mi je bilo!!!

 5. babica Zlatka babica Zlatka pravi,

  27.03.2009 ob 08:19

  A je kdo videl moja očala? Vedno jih nekam založim. :lol:

 6. afnaa afnaa pravi,

  18.08.2010 ob 18:20

  O, torej RES nisem edina! :) )

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.