Pomisleki


Monologi

Zapisano pod Razmišljanja, misli avtor: afnaa, 14.10.2010

Si se že odločila, kaj boš naredila s svojim življenjem? Si že dojela, da tako ne gre več naprej? Si že prišla do spoznanja, da zelo grdo ravnaš sama s seboj?

Hočem nekaj. Recimo. Brezhibno znanje dveh tujih jezikov in v danem trenutku tudi logaritmov, odlične ocene brez posebnega truda, Pradino torbico, daljše, gostejše lase, poravnan zob v ustni votlini, popolnoma raven trebuh, stanovanje in službo v Londonu. Aja. Pa črtanje vseh značajskih lastnosti, ki me ovirajo pri vsakdanjem življenju. Ne, ne bom naštevala. Še to. Nočem, da se ta jesen konča. Ja, všeč sta mi mraz in turobno vreme. Pa kaj.

To se mora končati. To stanje, te misli, ta živčnost, to razmišljanje. Ne morem. Ne morem se sprijazniti z nepopolnostjo, ki me duši. Kvadratek črne barve se je nekje v glavi spet pojavil, oklenil je svoje gromozanske roke okoli mojih misli, vratu in me pričel daviti. Kašljam.

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na 'Monologi'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'Monologi'.

 1. Dajana Dajana pravi,

  3.04.2011 ob 00:11

  Hm. Problem je v tem… no ni problem, finta je v tem, da si vsi želimo milijon stvari na milijon svojih področjih…In takoj, ko stvar dobimo… si želimo novo stvar.

  Zato smo nepopolni. Ker če bi bili popolni, bi Vesolje nehalo ekspandirati in bi bilo konec. In ne more biti konec, ker smo večni. Začetek in konec je samo v telesu, duša je večna. ;)

  In vse imamo lahko… ampak… kako lahko brezhibno znaš dva jezika? Pa saj to je nemogoče. Jaz se recimo angleščino učim že… od svojega desetega leta, torej recimo 40 let. Vsak dan poslušam v angleščini najmanj 30 filmčkov, intervjujev, predavanj itd. Angleščine sploh ne maram brati… veš zakaj? Ker če berem, najdem vedno kakšno besedo, ki je ne razumem, ko pa poslušam, je manj nerazumljivih besed. :)

  In še nekaj o mislih, živčnosti itd… To dela um. Um stalno razmišlja, razmišlja… Ne more se ustaviti.

  Ustaviš ga lahko tako, da meditiraš.

  Vse te stvari, ki jih zgoraj pišeš, lahko dobiš… Najnovejša tehnika:
  http://www.dajana.si/kako-dobiti-karkoli-si-zelite/

  lp

  p.s. V bistvu bi si želela, če bi prišla objavljat na naš blog. Če te zanima, mi pošlji mejl. ;)

 2. afnaa afnaa pravi,

  4.04.2011 ob 14:05

  Dajana, vesela sem povabila in tudi počaščena :) Bom premislila in ti pišem.

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.