Pomisleki


Ker ne smete preveč zaupati tuji presoji …

Zapisano pod Razmišljanja, misli avtor: afnaa, 24.03.2011

“Ona je v redu. No, v bistvu je včasih malo čudna. Pa čudno se smeji. Ma pa lepe oči. Je ful urejena. No, mislim tudi notranje. Pa dostikrat je tečna. Ampak ma pa prav, vedno ko kaj pove. Pa ful lepo govori. Ne mara nesposobnih in lenih ljudi. Pa lep obraz ma. No, sej zobe tudi, ampak ji sprednji na levi strani ni všeč.” – A.

“Katarina? Čakaj, katera to? Aja. Ja, včasih mi gre malo na živce. Rada bi se kregala. Pa preveč je zahtevna. Drugače pa je ful nadarjena za nekatere stvari.” – M.

“Je fajn.” – U.

“Katarina? Rina, aha. Joj, poje med poukom.” – S.

“Katarina? Ja, sej boš vidla. Ne smem ti povedat.” – M.

“Ful je čudna.” – U.

“Katarina … Zelo je ženstvena, nežna. Nekaj posebnega je na odru. In zelo je, kako bi rekel … zahtevna.” – B.

Ne vem, se vsi ljudje neprestano ukvarjajo z neko željo, pa ne vedo točno, za kaj gre? Že cel teden … kakor da bi bila po malem žejna nečesa. Pa spet imam v glavi milijon stvari. Kaj vse sem naredila, pa ne vem, kako se je izšlo, kaj vse še moram in kaj vse bi še morala pa vem, da ne bom. Hočem tiste čevlje iz izložbe. V soboto nočem nikamor. Brez zabave, ki ti pričara tisoč starih spominov, ki niso obarvani točno tako, kot bi si želel. Brez prijaznega nasmihanja, brez izmikanja pijači, brez smejanja šalam, ki niso smešne. Pravzaprav, ja. V soboto hočem v gledališče. S čisto svojim mnenjem po predstavi, z iskrenimi čestitkami, v visokih petah in s šminko na ustnicah. Ja.

Skrajno bedasto se je obračati in delati, da nekoga nisi videl. Je en zdravo res preveč? In kdaj bo ljudem jasno, da je višina in teža v zvezi pomembna? Ja, okej. Ujemanje, značaj, nekaj, skupni interesi, prepričanja … Vse lepo in prav, ampak res je zelo težko biti skupaj s fantom, ki je od tebe lažji deset kilogramov in nižji prav toliko centimetrov. Ker je čudno.

Ne obsojam ljudi. Sploh, če gre za ljudi, ki jih imam neverjetno rada. Toliko priložnosti je bilo v tem tednu pa sem se miselno, govorno zadržala. Res. In je šlo za popolnoma bedasta, neodgovorna, nesramna dejanja. Sem pa baje vzbudila slabo vest s pogledom. To je do boljšega sveta že nekaj.

Blog bi lahko pisala v alinejah. Kar je pravzaprav malce strašljivo.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na 'Ker ne smete preveč zaupati tuji presoji …'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'Ker ne smete preveč zaupati tuji presoji …'.

 1. lejaz pravi,

  7.04.2011 ob 20:49

  V temle pisanju sem se pa mal zgubila .. imam pa občutek, da si hotela povedat zelo veliko .. in to bolj na kratko. No vsekakor sem vesela, da si spet malo napisala .. petke, šminka .. kuštravi lasje .. kakorkoli, važno, da si zadovoljna. Drugi pa naj si mislijo kar si hočejo .. ti si pač ti in vsak med nami je .. U N I K A T ..

 2. lejaz pravi,

  7.04.2011 ob 20:50

  EHJA .. kako je zdaj videti tale unika .. t ..
  t je skoču po svoje, hoče bit unikat…)))

 3. afnaa afnaa pravi,

  19.04.2011 ob 22:26

  Ah, vem :) moji zapisi so čedalje bolj redki in včasih so jasni samo meni. Sem pa vesela, da kljub temu prideš še kaj pogledat :)

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.