Pomisleki


P-p-p-počitnice

Zapisano pod Razmišljanja, misli avtor: afnaa, 25.04.2011

Velikonočni prazniki za moj trebušček predstavljalo dramo, priznam. A po jajčnem vikendu in ponedeljku pride vedno torek, ko tudi moje telo potrebuje šport, vodo, zelenjavo. Res.

Ko po mesecu dni želim spet nekaj napisati, ugotovim, da me besedni zaklad ne mara preveč. Druge šolske obveznosti ti ga sčasoma iztrgajo. Ne bereš več tistega, kar bi rad, ne pišeš, ker nimaš časa preveč razmišljati. Zalepljen si v krog učenja stvari, ki te razširijo za kratek čas, ki so ti odveč. Sem se navadila, ja. Še dva meseca in počitek. Pa spet.

Vsake počitnice na veliko pospravljam, včasih kaj preberem in napišem. In čisto, čisto vsake tedenske počitnice so namenjene tudi šoli, iskanju dejstva, koliko ocen moram izboljšati, da bom končala tako, kot hočem. In potem vedno, VEDNO zmanjka časa za vse stvari. V tokratne bom poskušala še vključiti kakšen dan Ljubljane in nakupovanje; nameniti pozornost omari, ki pomladi ne prizanaša preveč. Nujno moram začeti brati stvari, ki jih želim. Ne književnosti pred drugo svetovno vojno, torej. Umiranje na podstrešju me trenutno ne gane preveč. Besede, besede. Sovražim, ko bi nekaj rada povedala pa ne znam, ne morem. Knjigo, nujno rabim knjigo!

Včasih so moji zapisi imeli glavo in rep, zdaj tega ni več. Vlada ena velika zmešnjava misli, občutkov. Give a peace a chance.

 • Share/Bookmark
 

1 komentar na 'P-p-p-počitnice'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'P-p-p-počitnice'.

 1. lejaz pravi,

  1.05.2011 ob 11:11

  včasih vsi potrebujemo beg in prav je da si ga privoščimo .. pred leti sem bežala tako da sem pisala .. sedaj ustvarjam … in to zeeelo veliko ..
  najdi tisto kar te bo zadovoljilo .. in če je to branje .. ne dovoli omejevanja …
  lp
  tole sem pa jaz ;) )
  http://vilinskisvet.blogspot.com/

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.