Pomisleki


malo me je strah pa to.

Zapisano pod Razmišljanja, misli avtor: afnaa, 4.05.2012

kaj čutim. strah? upanje? pričakovanja? visoka?

Strah me je. Resnično. Da ne bom dosegla zastavljenih pričakovanj, da bom razočarala … sebe. Da bom bo pred menoj tema. Ker resnično ne maram, da je od petih maturitetnih pol odvisen preostanek tvojega življenja. Če pretiravamo.

Obljubljam. Seveda bom naredila resnično vse, kar je v moji moči, da opravim s tem tako, kot je treba. Tako. Potrudila se bom in ja, seveda bom dala vse od sebe. Saj je vendar vredno truda, kajne?

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na 'malo me je strah pa to.'

Naroči se na novice preko RSS ali Trackback na 'malo me je strah pa to.'.

 1. Dajana Dajana pravi,

  4.05.2012 ob 22:32

  Dihaj globoko. Govori si… Tudi če imam pred sabo maturo, se brezpogojno ljubim. Nabavi si baldrijan v lekarni. Popij mleko z medom za živce. Govori si, da bo vse v redu. Vizualiziraj se, da si tam in da končuješ vse teste enostavno… Ne pozabi dihati. Govori si, da bo vse v redu! ;) )))))))))))))))))))))))

 2. alamea alamea pravi,

  5.05.2012 ob 00:31

  Stvar je taka, da profesorji tekom srednje šole to maturo čisto preveč poveličujejo. Nekateri grejo celo tako daleč, da te prestrašijo že na tvoj prvi šolski dan, ko si komaj prilezel iz osnovne šole in se ti še sanja ne, kaj je pred tabo. Ne se pustit takim pritiskom, ker matura v resnici ni nič tako strašnega. Poleg tega pa ni nič, kar nikoli ne bi delala ;) Sama sem bila blazno živčna pred maturo iz slovenščine, pa mi je punca, ki je sedela pred mano rekla samo, da naj se pomirim, ker v končni fazi vse to že znam in je nekje v meni, sam skoncentriram se naj in to poiščem in razturam. Mene je pomirilo, upam, da je vsaj delček tega zapisa tebe ;)

 3. afnaa afnaa pravi,

  7.05.2012 ob 12:26

  Hvala lepa obema za besede, hvala bogu je zdaj za mano, esej je odpisan in potrudila sem se … to je pomembno, zdaj pa stvar več ni v mojih rokah :)

Komentiraj

Za pisanje komentarjev moraš biti prijavljen.